HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Avatatlan Sam

Csak hogy ne érezd magad egyedül, ha nem tudsz hozzászólni valamihez.

Silent Hill

2007.08.09. 16:58 Avatatlan Sam

Na ma leadták. Nem tudtam szó nélkül elmenni mellette...

 

Közel egy éve láttam először a filmet, megmondom őszintén akkor jobban tetszett. Ezért örültem is egy kicsit, hogy újra látom a TV2-n. Persze első ránézésre is lehet vágni, hogy nem egy év filmje, de így másodjára egyenesen gyenge volt kedvenc horror játékom megfilmesítése.


Mielőtt bárki olyan aki nem látta még azt hinné, hogy nem érdemes megnézni, le kell szögezzem van néhány pozitív vonása az alkotásnak. Ott van először is a képi világ, ami tényleg hasonlít a korábbi játékra. Ennek ellenére már az baszta a szemem, hogy hogy a picsába nem ragad meg a hamu a főszereplőn. Továbbá vannak filmek, amik még második nézésre is képesek megrémíteni, de ez nem tartozik közéjük. Ezen még a közhelyszerű szegény-kislányt-agyonkínozzák-és-szelleme-továbbra-is-itt-kísért sztori sem segít. Bár szemlátomást próbáltak valami kerek történetet kicsikarni a kezdedben véletlenszerűnek tűnő rémségáradatból. Olyannyira, hogy a vége felé pár perces közjátékot kellett végignéznem amiben elvileg a csaj sztorija bontakozna ki. Na itt lehet kimenni rágyújtani... Mire visszaérünk már elindul a vérfürdő, és lássuk be, a horrorfanok keménymagjának ez be fog jönni.

Nagy csattanót amúgy ne várjon senki -azaz van, mert a műfajban kötelező, de sablonos-, és nem is haragudtam annyira a reklámblokkokra mint általában. Egyszóval aki a vért, vagy a film alapjául szolgáló játékot szereti az nézze meg nyugodtan, a többiek nem vesztettek sokat.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: vélemény film

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszervolt.blog.hu/api/trackback/id/tr88136181

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: scr888 free play 2019.03.15. 22:12:34

HIHETETLEN SZTRÁJK VOLT A WESCASTNÁL! A tatabányaiaknak is tanulságul szolgál - Boldogulj Tatabányán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása